20-08-04

Honey... I'm hoooome

Ja, het kan snel gaan. De ene dag zeg ik vaarwel tegen mijn vrienden prematuurtjes en verhuis ik naar de kamer van mama. De volgende dag (vrijdag 20 augustus) ben ik weer op schok. Deze keer naar mijn echte thuis. 't Is te hopen, want zo'n nomadisch bestaan kruipt wel in je kleren.
 
Moeke en vake zijn mee komen verhuizen. Twee auto's vol met bloemen, cadeautjes, kaartjes, een cd-speler, barkrukjes, een stapel vuile was, en ga zo maar door.
 
Papa had het hele huis een beurt gegeven. Daar was na onze invasie echter niet veel meer van te zien. Als je ziet wat er al niet nodig is om mij een nieuwe pamper te geven ;-)  Ik denk dat papa en mama reikhalzend uitkijken naar de nieuwe IKEA-catalogus, om een paar rekjes bij te kopen.
 
Ik blijf ondertussen flink door eten, want ik heb gezien dat er een aantal heel leuke broekjes en hemdjes in mijn garderobe zitten. Een fijne collectie die me nu jammer genoeg nog te ruim zit.
 
Groetjes
 
Rune 

21:42 Gepost door Rune | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De eerste nacht Hé, kleine schat,
Hoe was uw eerste nachtje boven? Waar heb je geslapen, naast of tussen mama en papa? Verder wens ik je vanalles het bovenstebeste. Omringd door de liefde van ons allemaal en ne zachte knuffel van Moeke.
moeke.

Gepost door: Moeke | 21-08-04

De commentaren zijn gesloten.