03-10-04

Druk druk druk...

Ik sta onder druk... iedereen zit achter m'n veren om nog eens iets van me te laten horen via de weblog. Mijn papa krijgt vragen van collega's, tantes bellen, moeke wordt ongerust...
 
Ik heb het dan ook zo ongelofelijk druk gehad de afgelopen weken. Erreg hé, nog maar anderhalve maand oud en ik heb al een persoonlijk agendabeheer nodig ;-)
Naast de vele vrienden, sympathisanten, familieleden en fans die de voorbije weken over de vloer zijn gekomen, ben ik zelf ook een aantal keer op verplaatsing gaan spelen. Ik moet zeggen: het kruipt serieus in je kleren. Ik heb trouwens enkele nieuwe spulletjes. Foto's vind je in het fotoalbum.
 
Papa en ik hebben ook noodgedwongen moeten samenzitten over ons infrastructureel probleem (zie bericht: een kleine auto), want de toestand loopt echt uit de hand. Zoals het er nu naar uitziet ga ik op mijn tweede 'vermaanddag' twee keer zoveel wegen als bij mijn geboorte. Je moet niet echt een wiskundeknobbel zijn om in te zien dat dit echt wel de verkeerde richting uitgaat. Mijn gewicht stijgt nu letterlijk exponentieel. Papa en mama hebben me gezegd dat ze me ondanks alles heel graag zullen blijven zien, ook al wordt ons huisje binnenkort te klein. Papa pinkte hierbij een traantje weg.
 
Morgennacht ga ik op slaaponderzoek. Ik laat jullie nog weten hoe dat is afgelopen.
 
Rune
 
PS Ik probeer nu zo weinig mogelijk te slapen zodat ik morgen lekker afgemat in het ziekenhuis aankom. Waarschijnlijk slaap ik hierdoor als een marmot en ben ik de schat van al die fijne verpleegsters ginder.
 
 
 
 

23:39 Gepost door Rune | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

logeren Schattebolleke,ik kijk al uit naar vijf nov,zo zonder mama en papa ,dat word weer een verwen avond .maar hou het stil he.Nog ne dikke knuffel van
moeke.

Gepost door: moeke | 27-10-04

geluidjes Moeke/s zijn mensen die verrukt naar de eerste geluidjes van de baby luisteren-ook door de telefoon,(mama weet dat)

Gepost door: moeke | 28-10-04

De commentaren zijn gesloten.